De recepten die ik maak zijn misschien net anders dan op een pakje staat, of in een boek. Ik pas de dingen graag aan naar zoals ik ze lekker vind.
Vandaag was mijn creatie: Dagschotel Broccoli-kaas met gehakt.
Makkelijk, maar zo lekker.
Een beetje van Maggi, en een beetje van mezelf.
Wat moet je hebben?
- Een zakje van de Maggi: Dagschotel Broccoli-kaas met gehakt.
- 400 gram broccoli
- 4 tomaten
- 350 gram gehakt
- 100 ml kookroom
- 2 kopjes rijstHoe maak ik het?
1. Snijd de broccoli in roosjes, en kook deze beetgaar in een pan water.
2. Bak de gehakt rul, met wat gehaktkruiden.
3. Maak ondertussen de saus, met 200 ml koud water, en 100 ml kookroom. Daarna mag deze bij de gehakt.
4. Zet de rijst op het vuur, en wacht tot deze kookt. Tussendoor kan je mooi de tomaten snijden, in 8 stukjes per tomaat.
5. Gooi de broccoli bij de gehakt, en voeg de tomaten toe. Laat dit samen nog een paar minuten door koken.
6. Giet de rijst af, en opscheppen maar!
Wij vinden het heerlijk op deze manier, met rijst en wat meer tomaten.
Wat vinden jullie ervan?


Geen opmerkingen:
Een reactie posten